Facebook
Pinterest
Blogger
Twitter
@rendszamtabla Tweetjei

Gépkocsi honosításGépjármű forgalomba helyezés: ügyintézés külföldről behozott autókra!

A gépjármű forgalomba helyezésének ügyintézését magunkra vállaljuk! Segítjük ügyfeleinket a procedúra lerövidítésében!

A külföldről vásárolt autó sok autóvásárló szemében vonzó ajánlatot jelent. Ez nem csoda, ha egy kis kutatás után szembesülünk azzal, hogy egyes modellek jóval kedvezőbb áron elérhetőek, mint hazánkban. Az alacsonyabb árral vagy a különleges modellekkel azonban együtt jár az is, hogy a gépjármű forgalomba helyezésének intézését is meg kell szervezni az autó új tulajdonosának. Az autónak szüksége van a hazai használathoz érvényes papírokra, engedélyeztetésre is.

A gépjármű forgalomba helyezés világos lépésekből áll és csupán néhány dolgot kell hozzá megszervezni, ám ez időigényes lehet, ha valaki nem jártas a területen. A gépjármű forgalomba helyezést csak bízza ránk és a mi közreműködésünknek köszönhetően már rövid időn belül utazhat az új autóban!

A külföldről behozott autóknak a vételára csak az első tételt jelenti, a további ügymenet díját is ki kell fizetnie a tulajdonosnak. A díjak megfizetése mellett a szükséges dokumentumokat és engedélyeket is be kell szerezni. Itt tudunk segíteni a hozzánk forduló ügyfeleknek. Önnek nem kell hivatalokba járni, sorszámot húzni, ügyintézőkkel tárgyalni. Mi ezt elvégezzük Ön helyett, a gépjármű forgalomba helyezését pedig hiba nélkül lebonyolítjuk. A gépjármű forgalomba helyezésének megvan a maga hivatalos eljárása. Szerepel a listán a Közlekedési Hatósággal való kapcsolatfelvétel, eredetiségvizsgálat, a felelősségbiztosítás elintézése, a vám kifizetése vagy pedig a regisztrációs adó rendezése, a magyar hatósági engedély, illetve a nyilvántartásba vétel ügyintézése.

Amennyiben úgy gondolja, hogy megéri Önnek ilyen szolgáltatásba fektetni és szeretne időt spórolni az ügyintézésen, akkor forduljon bizalommal a mi cégünkhöz! A tevékenységünkkel kapcsolatban minden információt megadunk az érdeklődőknek. Rendelje meg színvonalas szolgáltatásunkat, miután megtörtént az autóvásárlás! A honlapon szereplő elérhetőségek egyikén keressen minket!

 • >> gyors

  Budapesten és környékén
  akár 1-2 órán belül!

  Az ország egész területéről befutó ügyfeleknél is 1-2 nap átfutási idő, a lehető leggyorsabb okmányirodai, rendszám, autóvizsgáztatás és egyéb területeken történő ügyintézés.

 • >> egyszerű

  Vállaljuk a hivatali ügyintézés nehézségeit...

  Mi majd sorban állunk Ön helyett! Okmányirodai ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, autó regisztrációs adó befizetése, próbarendszám kiváltása, illetve a teljes forgalomba helyezés.

 • >> rugalmas

  Egyedi igények és
  személyes ügyfélkapcsolat

  Segítünk eligazodni a bürokrácia útvesztőjében! Megrendelőink között magánszemélyek, autószerelő műhelyek, vállalatok, autószalonok, autó és motorversenyzők, veterán autósok, diplomáciai testületek, fuvarozó cégek találhatók.